Υαλουρονικό οξύ: Θεραπεία ρυτίδων και αποκατάσταση όγκου χειλέων

Θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ: Διατηρήστε τη φυσική σας ομορφιά

Γήρανση

Ως ένα φυσικό συστατικό του σώματος, το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγρασίας, σταθερότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Χρόνο με το χρόνο, εξαιτίας των περιβαλλοντικών παραγόντων καθώς και της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης του σώματος, τα επίπεδα υαλουρονικού οξέως μειώνονται, προκαλώντας το δέρμα να γίνει ξηρότερο, λεπτότερο και να χάσει την ελαστικότητά του.

Γραμμές και ρητίδες αρχίζουν να εμφανίζονται. Ο όγκος μειώνεται και ολόκληρη η αρμονία του προσώπου αλλάζει.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Είναι τώρα δυνατόν να γυρίσετε το χρόνο πίσω, χωρίς νυστέρι, χάρη στις αισθητικές θεραπείες με ενέσεις υαλουρονικού οξέως.

υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ

Πως λειτουργεί η θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ?

Μετά από τη διάγνωση του προβλήματος, επιλέγουμε το κατάλληλο σκεύασμα για να καλύψουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Η θεραπεία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά.

Η έγχυση γίνεται κάτω από τη ρυτίδα σε βάθος ανάλογο με το βάθος της ρυτίδας και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι εγχύσεις είναι σχεδόν ανώδυνες. Ανάλογα με την ευαισθησία σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αναισθητικό.
Οι ρυτίδες εξομαλύνονται ακαριαία. Ο όγκος αποκαθίσταται αρμονικά. Το δέρμα τεντώνει και είναι φανερά νεότερο και λαμπερό.

υαλουρονικό οξύ
υαλουρονικό οξύ

Εγχύουμε το υλικό σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου,
κυρίως στις ρινοχειλικές αύλακες, στο μεσόφρυο, στα χείλη ή στο περίγραμμα του προσώπου (φωτογραφία).
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα είναι συχνά λίγο κόκκινο και πρησμένo και μερικές φορές δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από μώλωπες στην περιοχή της αγωγής και δυσφορία, που συνήθως εξαφανίζονται μετά από μερικές ημέρες ή μέχρι και μια εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα μιας αισθητικής θεραπείας με υαλουρονικό οξύ δεν είναι μόνιμα.
Ανάλογα με την περιοχή έγχυσης, τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και του χρησιμοποιηθέντος σκευάσματος μπορεί να διαρκέσουν μέχρι 12 μήνες στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε όγκο με μία νέα Princess ένεση ®.

Γιατί να επιλέξω Princess ®;

Το Princess ® είναι κατασκευασμένο από φυσικό υαλουρονικό οξύ που είναι πολύ παρόμοιο με το υαλουρονικό οξύ του οργανισμού. Το προϊόν είναι πολύ υψηλής ποιότητας, χάρη σε έναν προσεκτικό έλεγχο της ποιότητας.
Το υαλουρονικό οξύ Princess ® είναι ένα αξιόπιστο προϊόν που είναι καλά ανεκτό από το δέρμα σας και είναι εύκολο για τον θεραπευτή να εργαστεί με αυτό.
Το υαλουρονικό οξύ έχει χρησιμοποιηθεί στη φαρμακευτική βιομηχανία για 40 χρόνια και είναι ένα αποδεδειγμένο προϊόν που χρησιμοποιείται συχνά στη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, στην περιποίηση του δέρματος και σε πρόβλημα στο γόνατο.